GRATULÁLOK!

Azon kevesek közé tartozol, akik megfelelő értéken, biztonságban tudhatják értékeiket...

Vagy mégsem? NÉZZÜK MEG a számokat!

 

    Tudom, hogy nekem fontos, beszélgessünk! :)   

figure
Cziráki Móni pénzügyi személyi edző

Üdvözöllek,

Cziráki Móni vagyok, pénzügyi intelligencia személyi edző. Azoknak segítek, akiknek fontos, hogy hasznos, értékes és aktuális információkkal rendelkezzenek rövid-, közép-, és hosszútávú pénzügyi döntéseiket illetően.

Mint cikkemben is írtam, személyesen is érintett vagyok, ezért kiemelten fontosnak tartom a megfelelő biztonság megteremtését. 

Örömmel tölt el, hogy a pontosan mérted fel, hogy mi mennyire értékes Számodra és ennek megfelelően gondoskodsz is arról, hogy értékeid biztonságban legyenek. Sajnos még kevesen mondhatják ezt el magukról.

Ezen az oldalon abban szeretnék Neked segítséget nyújtani, hogy ellenőrizhesd a számokat. Vagyis megnézd és kiszámold, hogy valóban helyes az értékbecslésed és mindenre gondoltál-e...

Milyen számokról beszélek? Arról, mennyit ér az életed!

A legtöbb ember azt hiszi, hogy elég, ha köt valamilyen életbiztosítást, vagy van valamije a bankkártya mellé és akkor rendben is van. Ha erre az oldalra jutottál, akkor ennél Te komolyabban gondoskodtál Magadról és a családodról, mégis azt javaslom, nézzük meg részletesebben!

Mennyibe kerül Neked, ha kiesel a munkából? Hány évig tartozol anyagi felelősséggel a családodért? Mekkora ez a felelősséged számokban konkrétan kifejezve?

Mennyire vagytok felkészülve jelenleg egy esetleges súlyos baleset, betegség vagy tragédia anyagi következményeire?

Mi tartozik még ide? Ülj le és gondold át, hogy mi történne a családoddal, ha most bekövetkeznének a fenti események! Vedd sorra, hogyan tudná társad kifizetni a kötelezettségeitek, a fenti eseményekkel járó költségeket, felnevelni ugyanolyan életszínvonalon a gyermekeidet és biztosítani számukra a továbbtanulást. Ha van vállalkozásod, akkor számold ki, rendelkézésre áll-e annyi likvid tőke, hogy kifizessék belőle a részedet a családodnak. Tervezd meg azt is, hogy hol szeretnél ellátást kapni baleset vagy betegség esetén, az állami egészségügyben vagy színvonalas hazai és külföldi magánellátás keretében...  

Mi a megoldás? Kockázati élet- és balesetbiztosítás valamint egészségbiztosítás...

Van már, mondhatod most, hiszen azért kerültél erre az oldalra. Tudom, biztosan van, itt nem is ez a kérdés, hanem az, hogy megfelelő-e.

megfelelő kockázati védelem

 

Mikor kötötted? Akkor ugyanilyen körülmények között éltél? Gyarapodhatott a családod, jelentősen növekedhettek a bevételeid, kiderülhetett egy genetikai kockázat, meghízhattál, abba hagytad a sportot vagy leszokhattál a cigiről. Sok minden történhetett. Mikor nézte át valaki utoljára a meglevő szerződésedet? 

Számolj, mekkora az anyagi felelősséged és nézd meg, ez megegyezik-e a kötvényedben levő biztosítási összeggel és tartammal! Aktualizáld, ha szükséges! Gondoltál mindenre, a teljes védelmi köröd rendben van? Ha nincs, cselekedj most, mert amikor bekövetkezik a baj, már késő lesz! Biztosan van olyan ismerősöd, aki azt mesélte, hogy ezt vagy azt nem tette meg, hogy megelőzze és bekövetkezett...

Felelős évek száma = amíg a legkisebb gyermeked is önálló lesz vagy amíg van bárki a családodban, aki Te rád van utalva anyagilag

Felelősséged mértéke = felelős évek száma x 12 hó x családi költségekhez való hozzájárulásod havi összege + hiteltartozások

Például 3 gyermeked 3-5-8 évesek, van még 3millió Ft hiteltartozásotok. Te vagy a családfenntartó, havonta nettó 300.000 Ft-ot viszel haza. A legkisebb gyermeked 3 éves, így neki még a diploma megszerzéséig akár 22-25 évig is szüksége lehet a támogatásodra. 22x12x300.000 + 3.000.000 = 82.200.000 Ft az anyagi felelőséged.

Persze itt egyéb körülményeket is figyelembe kell venni ahhoz, hogy a reális biztosítási összeget megtaláljuk, de azt mindenképp jól mutatja, hogy a KSH adatai szerint ma átlagos 2millió Ft-os összegre szóló életbiztosítás mire lesz elég baj esetén a szeretteidnek...

Emellett még beszélnünk kell az egészségügyi ellátásról is, hiszen nem kell meghalnod ahhoz, összeomoljon minden körülötted. Elég egy későn diagnosztizált betegség vagy egy súlyos, maradandó károkar okozó baleset. Ezeknél csak akkor van esélyed, ha időben kapsz ellátást, magas színvonalon, kiemelkedő tudású szakemberektől. Meg tudod fizetni a legjobb orvosokat, a hónapokon át tartó kezeléseket, az életedet élhetővé tevő eszközöket vagy tönkremegy belé a családod anyagilag, esetleg vívod az esélytelenek küzdelmét az állami egészségügyben? Fel vagytok készülve erre? 

    Tudom, hogy nekem fontos, beszélgessünk! :)   

nyugodt napok családi játék biztonságban

Hogyan lehetsz nyugodt?

Gondolj bele, hogy éreznéd magad, ha pontosan tudnád, hogy bármi történik Veled, a családod, a szeretteid helyzetét legalább az anyagiak nem nehezítik. .

Amennyiben megteheted míg "ép és egészséges" vagy, meg is teszed-e, hogy gondoskodsz mindenről előre? 

Abban a tudatban élvezheted felszabadultan napjaid minden percét, hogy tudod, jöhet tragédia, baleset vagy betegség, szeretteid biztonságát megteremtetted. Akár pénzre lesz szükségük a tandíjhoz, akár a legjobb orvosra a gyógyulásukhoz, Te vagy az, aki mindezt biztosította számukra...

figure

Ha valaki, hát én tudom. Nem csak másokkal történhet meg, hanem velem is!

Ez sajnos Rád is igaz. A legtöbb dolog fejben dől el, de azért jöhetnek váratlan események, amikre nem számítottál. Lehet, hogy épp csak nem voltál rendben fejben :)

7 éve foglalkozom pénzügyekkel és biztosításokkal. Mindig is azt vallottam, hogy aki felelősséget érez saját maga és szerettei, üzlettársai iránt, annak KELL, hogy legyenek megoldásai minden eshetőségre. Legalább azokra, amikre jó eséllyel számítani lehet.

Nálam például ilyen volt a családban többszörösen jelen levő szív- és érrendszeri betegségek. Igyekeztem is több dolgot megtenni azért, hogy elkerüljem. Mégis elegendő volt egy olyan hónapokig fennálló stresszhelyzet, amit már nem tudtam kezelni és bekövetkezett majdnem a tragédia. Természetesen volt életbiztosításom éss van is. Ráadásul utána hiába szerettem volna ijedtemben megkötni egyet, már nincs az a biztosító, aki engem bevállalna, vagyis késő lenne...

Anyukámat egy otthoni baleset következtében veszítettem el. Nem volt felelőtlen, zuhanyozott és egyszerűen megcsúszott. Koponyaműtét, kóma hónapokig, halál. Talán sosem tudom feldolgozni. Mivel már nem volt egészséges, nem tudtam neki megfelelő ellátást adó egészségbiztosítást kötni, de időskori biztosítása volt. Ez a tragédia költségeit fedezte, de kiemelt ellátást nem biztosított. Meséljek Neked arról, mennyi esélye van ma Magyarországon egy kómás betegnek? Döbbenetes a helyzet! 

Amennyiben úgy érzed, érdemes átnézni a meglevő szerződéseidet, hogy mennyire adnak komplex védelmet számotokra, keresd fel tanácsadódat! Ha nincs kihez fordulj, írj nekem (cziraki.moni@etikuspenzugyek.hu) vagy hívj fel (06-30-565-5402) és nézzük át közösen!

    Tudom, hogy nekem fontos, beszélgessünk! :)   

Mi a hasznod mindebből?

 1. Biztonság ad Neked 
 2. Biztonság adsz a családodnak
 3. Elegendő pénz kezelésekhez, eszközökhöz
 4. Több esély a gyógyulásra a családodnak
 5. Esély a gyermekeidnek, ha Te nem vagy
 6. Tragédia következményeinek fedezete
 1. Gyermekeid balesete esetén is segítség 
 2. Akár idős korban is védelmet ad
 3. Akár külföldi gyógykezelés​
 4. Meglevő hiteled kifizeti a biztosító​
 5. Vállalkozásodban költségként elszámolható
 6. Költség- és adóoptimalizálás

VÁLLALKOZÓ, CÉGVEZETŐ VAGY?

További információkat találsz az elszámolhatósággal, lekönyveléssel, költség- és adóoptimalizálással kapcsolatban. KATTINTS IDE és olvass tovább!

figure

Ha most jelentkezel, szerződésed mellé
INGYENES kárasszisztencia szolgáltatást és
INGYENES közlekedési balesetbiztosítást adunk ajándékba!

BÓNUSZ

Neked még nem kell fizetned a tanácsadásért! 

KATTINTS és töltsd ki kérdőívemet!

üdvözlettel,

Cziráki Móni,
pénzügyi személyi edző

+36-30-565-5402

Dönts tudatosan és erősödj meg pénzügyileg!

Az biztonságotokról van szó; a nyugalmat igazán megérdemled...

    KÜLDJ nekem még több infót!             Segíts nekem, nézzük át együtt!